Waar u zich druk maakt om uw gasten, houden wij ons bezig met uw reststromen. Naast verpakkingsmaterialen en keukenafval, kent uw horecabedrijf vetafscheiders en glasproducten. Al die verschillende producten vragen om een eigen manier van inzamelen zodat we ze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Wij helpen u hier graag mee.
Uw afval altijd uit het zicht
Wij snappen dat uw terrein altijd aantrekkelijk moet zijn. Daarom hebben we voor afvalinzameling in de horeca een specifieke aanpak, zoals bijvoorbeeld diverse ondergrondse containers. Zo zorgt u zelf voor eenvoudige scheiding aan de bron, maar hebben uw gasten geen zicht op uw afval. Liever een andere oplossing? We denken graag met u mee.
Restproducten in de horeca
NNRD ondersteunt u bij het inzamelen zodat we uw restproducten weer opnieuw in de keten kunnen brengen. Hieronder benoemen we de meest voorkomende restproducten in de horeca.
Direct contact
Meer informatie?
De Bonton van NNRD is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die bewuster en duurzamer willen omgaan met hun afvalmanagement, als onderdeel van hun streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het gaat niet alleen om het inzamelen van afval, maar vooral om het hergebruiken en recyclen van materialen. Om dit optimaal te doen, is het belangrijk om afvalstromen direct aan de bron te scheiden. De Bonton biedt een praktische oplossing: een circulaire lijn van afvalinzamelmodules waarmee je afval eenvoudig gescheiden kunt inzamelen. En het mooie is dat de Bonton zelf ook volledig circulair is.
Lees meer over de Bonton